SHKODER.INFO Etiketimet Terenc pepa

Etiketim: terenc pepa

Te fundit

8 Maj, Rruga e Thethit vazhdon e bllokuar

Thethi, një ndër atraksionet turistike të këtij qarku mbetet i bllokuar e si pasojë kjo mund të pengojë turistët për ta vizituar. Sot jemi...

Cfarë është Nata e Kadrit dhe pse është e veçantë për muslimanët

Nata e Lejletul Kadrit është nata në të cilën pejgamberi Muhamed, ndërmjet melekut Xhebrail , i kanë zbritur ajetet e para të Kuranit, sipas...

Ezani këndohet 10 minuta para kohe, shkarkohet hoxha

Një ngatërresë në sistemin e xhamisë u prishi agjërimin banorëve të lagjes Çekmekoj në Stamboll. Nga objekti i kultit ftesa për namaz e darkës u...