E DREJTA E AUTORIT

Portali Shkoder.info është gjithmonë i gatshëm të bashkëpunoje me individ, media e shkruar, tv apo dhe revista në mbarë Shqipërinë.

E drejta autorit vlen shume për ne duke qene se shpesh kemi bashkëpunuar me duke i mundësuar pamje, foto apo video mediave shqiptare si Top-Channel, RtvOraNews, TvKlan, AbcNews, News24, Eruonews, SyriTv, RTSH, BalkanWeb, VizionPlus, si dhe Mediaset Itali, RaiNews Itali etj. Gjithashtu shume portale përdorin imazhet apo pamjet tona dhe nuk kemi kërkuar asnjëherë të citohemi.

Nëse në ketë portal gjeni diçka qe ju përket dhe nuk jeni cituar ju lutemi të na kontaktoni në Instagram, Facebook ose E-Mail në officialshkoder@gmail.com
Ose duke plotësuar te dhënat më poshtë.

shkoder.info ka dhe do ketë bashkëpunim me të gjithë mediat lokale dhe kombëtare.

Faleminderit