KUR SHKODRANET KRIJUAN AUTOBUZIN

Pjetër Logoreci, nipi i artistes së madhe Marije Logoreci, por edhe pinjoll i dyerve të mëdha shkodrane patriote e të kulturuara,

Pjetri iu përkushtua zbulimit nga arkivat e austriake të historisë kulturore, politike e sociale të Shkodrës, historisë së Shqipërisë, personazheve që themeluan shtetin e pavarur e më gjerë.

Shpesh here ai ndan në facebook histori të ndryshme dhe shume interesante sidomos per brezin e ri që nuk e ka jetuar atë kohe.

Se fundmi ai ka ndare nje foto në të cilen shkruan:

Shkodranët kanë duert e arta, dhe krijuen objekte si ky autobuz i NSHRAK, që i shërbej komunitetit.
Nderim.

Nshrak ne Shkoder kane qene mjeshtra si Muc Koxha që beri autobuzin firzamonik qe u hap ne te gjithe vendin, Gjergj Gjeloshi, Bush Lagreta, Qemal Cirici, Valentin Lezjani e shume të tjerë.

në foton e meposhtme duken Mark e Gjergj Gjeloshi

TE TJERA