Ishte në transmetim, moderatoren e News 2 e kap ‘live’ dhimbja e mesit (video)

Qëndrimi i gjatë dhe i përqendruar para kamerës ka lodhur gazetaren Nisida Tufa. Teksa ishte në transmetim live duke përcjellë vizitën e kryeministrit të Spanjës në Tiranë, moderatorja është kapur nga regjia duke u shtriqur.

 

Mos u mërzit Nisida, gjëra që ndodhin, sidomos në transmetim direkt. Ndërkohë që një tjetër episod viral ndodhi po në këtë ekran pak ditë më parë.

 

Gjatë një transmetimi live në televizion mund të ndodhin shumë gjëra të sikletshme për një gazetar që përfundojnë të bëhen virale.

 

Së fundmi, gjatë edicionit informativ në “Neës24”, gazetarit Edvin Peci, pastruesja i është bërë pjesë e studios duke mos e ditur që ai ishte në transmetim.

 

Teksa Peci nisi raportimin pastruesja kaloi mbrapa tij me fshesën në duar. Gazetari vijoji transmetimin në mënyrë profesionale duke u sjellë sikur asgjë nuk kishte ndodhur.

 

Dihet që episode të tilla ndodhinedhe në televizionet më të mëdha botërore, por normalisht duke jetuar në epokën e rrjeteve sociale, këto momente bëhen virale.

 

 

TE TJERA