Gëzuar e për shumë vjet Kurban Bajramit

Gëzuar për shumë vjet festen e madhe te Kurban Bajramit të gjithë Besimtareve Mysliman.

Urojmë që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira por edhe me vepra të mira, sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes.

Paçi gjithmonë mbaresi, shendet, lumturi dhe begati ne familje.

Me poshtë po ju sjellim një video të realizuar sot në Shkodër.

 

TE TJERA