Kampioni i arteve marciale me aftësi të kufizuara, Safet Plangaj merr medaljen e artë

111

Safet Plangaj, i riu nga Shkodra u shpall kampion, ne kampionatin e Pare Ndërkombëtar të Submission Grappling, qe u organizua nga Federata Shqiptare e Arteve Marciale.

Në kushte jo të barabartë me te tjerët, pasi ai është më aftësi të kufizuara, arriti të fitojë dy ndeshje dhe medaljen e arte.

 

Trajneri Elion Puka thotë se sportisti i tij, është një motivim dhe inspirim për të gjithë. Plangaj ka një mesazh për të gjithë shoqërinë.

 

Kampioni, numëron disa medalje të arta ne sportet e gjimnastikës dhe bodybuilding teksa tani ëndërron që të përfaqësoje Shqipërinë ne arenën ndërkombëtare ne artet marciale.

Klod Zhivani / Top Channel

Lexo edhe:   E rrallë. Poeti ynë i madh Gjergj Fishta në ditën e Bajramit lidhte një varg llampash me ngjyra që nga kisha e fretërve deri tek xhamia në piacë