HYRJELAJMEAKTUALITETEdi Rama i bindur: Do fitoj mandatin e tretë, kështu do ndodhë...

Edi Rama i bindur: Do fitoj mandatin e tretë, kështu do ndodhë i dashur!

Muhamed Veliu: Ju i keni nisur përgatitjet e 25 prillit që në shtator me organizimin e partisë. Sa konfident ndiheni ju sot se si ju përsëri do të jeni kryeministër për Shqipërinë?

Besoj që kështu do të ndodhë i dashur, besoj se kështu do të ndodhë…kjo nuk ka të bëjë thjesht me mua, ka të bëjë me të gjithë ne, sepse Shqipëria nuk mund të kthehet mbrapa,

Shqipëria ka kaluar dy sprova të rënda me të cilat është në process, por më e keqja është lënë pas krahëve. Pas lu ftës me Covid-19 do të vijë një periudhë e re. mund të konsiderohet e kaluar pjesa më e keqe edhe e tëmretit.

Janë kaq shumë gjëra të reja për tu bërë. Më pyestë përpara dhe kur iu përgjigjia pa dashje njëri nga koleget, çfarë investimesh kemi në procea, realisht kemi projekte shumë të rëndësishme. Shqipëria në mandatin tonë të tretë do të bëhet me aeroporte të reja.

TE TJERA

spot_img