Andi Bushati i nxjerr bojën Ramës: Lekët e shqipëtarve i ndau me 10 dashnoret

141

Analisti Andi Bushati ka folur në mbrëmje në lidhje me menaxhimin e pandemisë Covid nga ana e Ramës. I ftuar në Open, Bushati zgjodhi një mënyrë ironike për ta përshkruar gjithë punën që bëri kryemininstri.

- PUBLICITET -

Bushati u shpreh:

Do ta tregoj menaxhimin e pandemisë nga qeveria me një anekdotë. Ne jemi si një familje normale që të gjithë lekët që kemi i hedhim për të shëruar dikë që na sëmuret.

Lekët e hedhura për shërimin e vëllait apo babait nuk ishte keq, por ka baballarë që lekët e ngelura i ndajnë me djalin, vajzën dhe gruan. Por ka dhe baballarë që këta lekë i ndajnë me dashnoret, siç i ndan kryeministri me oligarkët. Rama i ndau lekët me 10 dashnoret e tij.

- PUBLICITET -