Pipero-Grida Dumës: Po të kisha edhe dy ditë jetë, do të të përqafoja ty njëherë

281

Mjeku Pëllumb Pipero ishte sot bashkë me Grida Dumën në emisionin “Open” për të folur lidhur me zhvillimet e fundit dhe veçanërisht betejën ndaj COVID-19.

- PUBLICITET -

Në bisedë e sipër, Pipero tha duke qeshur se nëse do të kishte vetëm dy ditë jetë, do të përqafonte Grida Dumën.

“Po të kisha edhe dy ditë jetë, do të të përqafoja ty njëherë”, tha Pipero.

Kjo solli mjaft humor në studio, madje edhe Grida Duma la për një moment seriozitetin dhe kostumin e politikanes.

- PUBLICITET -