Mos bini pre e mashtrimeve; Si të dalloni një karikues fallco nga origjinali

Kárikuesit fallco nuk janë vetëm me cilësi të dobët, por ato mund të jenë edhe më të rrezikshëm sepse nuk kalojnë në testimin ose çertifikimin e duhur.

Por në rast se jeni në një situatë ku nuk e dini nëse keni një falsifikim apo një origjinal, këtu janë disa këshilla:

Emri, logo do të jetë shkruar gabim ose do të shfaqet me njolla. Mund të kontrolloni logon origjinale në telefonin tuaj dhe ta krahasoni atë me kárikuesin në fjalë. Mos nxitoni, veçanërisht nëse kjo është një blerje e shtrenjtë.

Ndihet shumë i lehtë. Ka një ngjyrë të verdhë në vend të së bardhës. Plastika nuk është e puthitur mirë.

Kështu që nëse tani e tutje nuk doni që të dëmtoni celularin tuaj, dhe që ai të marrë shpejt energji, do të bënit mirë që ti lexonit këshillat e mësipërme.

TE TJERA