5 VENDET PËR TE NGRËNE MËNGJESIN APO DREKËN MË TË MIRË NË SHKODËR

679

Përveç traditës në gatimet tradicionale dhe mikpritjes qe qyteti i Shkodrës i jep turistëve vendas apo të huaj, shumë restorante apo hotele në Shkodër vlerësohen për mëngjesin apo dreken me te mire ne rrjetet sociale.

Lista e mëposhtme është marre në tripadvisor ku janë të renditura sipas përshtypjeve dhe dhe cilësisë së shërbimit. (HIGHEST RATING SEARCH)

 

1. San Francisco

 

2. Shega e Eger

 

3. Puri

 

4. Cliche
5. Tradita