Rikthehen perseri parodistët e Vlorës, këtë herë pa Metin, lot dhe të qeshura ne salle

204

Parodistet Vlonjat jane rikthyer me humorin e tyre te mrekullueshem.

- PUBLICITET -

Ato kane mbajtur shfaqje ne qytetin e Vlores me titull “Laj Thaj”.Shfaqja eshte mbajtur nga dy paradodistët, Afrimi dhe Agroni.

Ata luajten nje skec ku i dedikohej Muhamet Likos.Kjo shfaqje solli humor dhe plot surpriza per publikun me humorin fin dhe aktual.

- PUBLICITET -