RRESHQITJE GURESH,BLLOKOHET RRUGA E THETHIT

Bllokohet rruga per ne Theth.Era ka rrezuar disa peme dhe ka patur edhe rreshqitje masive te gureve.

Situata eshte bere e ditur nga banore te zones qe kane percjelle dhe pamje filmike ku shihen gure tepermasave te ndryshme

qe kane rene nga mali dhe kane bllokuar rrugen.

TE TJERA

spot_img