Nuk do ta njihni, ja si duket sot aktorja që mahniti dikur shqiptarët me bukurinë e saj

1078

Si duket sot aktorja që mahniti shqiptarët me bukurinë e saj gjatë komunizmit

Sesilia Plasari ishte vetëm 23 vjeçe kur luajti në filmin “Edhe kështu edhe ashtu”. Shënonte viti 1989 dhe era e ndryshimeve në bllokun komunist kishte filluar të frynte edhe në Shqipëri.

Me një stil flokësh të rrallë për kohën dhe një fytyrë ëngjellore ajo mahniti shikuesit me pamjen e saj gjatë asaj periudhe, ndoshta nga të paktat bukuri që shqiptarët mundeshin të përballeshin në atë periudhë ku mungonte çdo gjë.

Ajo e ka ndërtuar jetën mes Shqipërisë dhe Francës duke u angazhuar në jetën artistike atje.

Sesilia është pak më shumë se 50 vjeç dhe ruan të njëjtën fisnikëri e freski edhe pse vitet kanë kaluar