RAZMA E MBULUAR NGA BORA (FOTO)

1382

Kjo është Razma e mbuluar nga Bora, një nga bukurit e ralla natyrore në “Malësin e Madhe” dhe vetëm 49 km nga qendra e Shkodrës.

Keto foto jane realizuar dje dhe sot

Lexo edhe:   (foto) Magjia e Valbonës: E bukur dhe joshëse, edhe në dimër