SHKODRA E RRËNUAR NGA BOMBARDIMI 6 MUJOR SERBO-MALAZEZ (Video)

577

Pamjet filmike janë realizuar nga kameramani rus Samson Cernov, menjëherë pas pushtimit të Shkodrës nga serbo-malazezët, në prill të vitit 1913.

Në video shihen në ndërtesat e shkatërruara nga bombardimi 6 mujor i Shkodrës.

Lexo edhe:   Hiti verës: Ledri Vula dhe Lumi do t’ju bëjnë të kërceni me këngën e re