‘Mua Ramushi ka 17 vite që më rreh….’ Anita Haradinaj tregon ‘konsensusin’ e …

Ka nisur edicioni i radhës i ‘Dance With Me’

 

Pjesmarrëse në këtë edicion është edhw gazetarja e njohur, Anita Haradinaj, gruaja e ish-kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj.

 

Ajo pas kërcimit u pyet se si e lejoi Ramush Haradinaj të jete pjesë e këtij formati kërcimi.

 

“Si më la Rambo? Këtë pyetje ma kanë bërë të gjithë. I thashë po të ishe dashuruar para meje me një balerinë si do ja bëje? Do e kishe lënë dhe s’do e kishe marrë për grua? Kam një jetë që punoj në televizion. Kam 23 vjet në televizion më ka mbështetur në të gjitha projektet e mia dhe me mirëkuptimin e atij jam sot këtu. Edhe ai nëse nuk ka kohë të më shohë, janë fëmijët duke më parë”, tha Anita Haradinaj gjatë fjalës së saj.

 

Më herët, gjatë një interviste, Anita tha se Ramushi i ka ofruar vetëm dashuri pas thashethemeve që qarkulluan në rrjet.

 

“Mua Ramushi ka 17 vjet që më rreh me dashuri. Nuk e di çfarë të them tjetër. Ky ka qenë një thashetheme shumë i ulët. Unë kam bërë një reagim në Facebook. Nuk e komentoi dhe as nuk dua ta komentoj sepse e ul nivelin tim dhe unë nuk dua të bie në nivel të asaj çfarë jam.

 

Pavarësisht se e mbajnë veten për gazetarë nëpër media me histori kanë dëshmuar se për dy klikime më shumë kanë shitur gjithçka, edhe integritetin e vet. Kështu që unë nuk dua të bie në atë nivel dhe nuk do e komentoj më shumë se kaq. Veçse kaq, unë kam një burrë shumë të mirë dhe është shumë burrë shtetas dhe një baba i dashur ”, deklaroi ajo.

TE TJERA