Yjet kanë këtë shenjë si të preferuarën e javës që vjen

Hëna e Gaforres përputhet me Jupiterin retrograd në Dash dhe Merkurin në Peshore duke hedhur një hije shpresëdhënëse mbi frikën që ju ka penguar të bëni zgjedhjet që përputhen vërtet me ëndrrat tuaja.

Është koha të pranoni se mendimet që keni për jetën tuaj janë ato që përfundimisht formojnë zgjedhjet që bëni.

Cila shenjë do të jetë e përzgjedhura e javës?

Gaforrja
Hëna në shenjën tuaj ju kthen në shtëpi. Të kujton se je i plotë në gjithë kompleksitetin tënd.

Shfrytëzojeni këtë si një mundësi për të marrë frymë sërish, për të besuar se më e mira do të ndodhë.Hëna e Gaforres përputhet me Jupiterin në Dash duke ju dhënë një dozë të fortë reflektimi gjatë kësaj kohe.

Ju mund të kuptoni sot se shumë nga ndjenjat tuaja për të besuar atë që ishte e mundur, në fakt ju penguan të krijoni jetën e ëndrrave tuaja.Ky është një realizim i rëndësishëm sepse po aq sa keni thënë të vërtetën tuaj kohët e fundit, ju gjithashtu duhet të besoni plotësisht në atë që është themeli i vetëm që ju nevojitet ndërsa hyni në këtë kapitull të ri të jetës suaj.

Kthehuni në zemrën tuaj nga nesër dhe mbani mend pse ia vlen.

TE TJERA