Burri refuzon të lejojë nënën e tij të marrë pjesë në dasmën e tij pasi dëgjoi çfarë tha ajo

Pasi nëna e tij bëri një koment të vrazhdë për vajzën e tij, një dhëndër vendosi ta largonte atë nga dasma.

Burri përmendi se së shpejti do të martohej me të fejuarën e tij, e cila ka një vajzë nga një ish por ai gjithmonë e shihte atë si vajzën e tij dhe do ta birësonte së shpejti.Nëna e dhëndrit la të kuptohej se vajza e tij nuk ishte vajza e tij e vërtetë.

“Kur po diskutonim për të dy prindërit tanë, dëgjova nënën time duke thënë se mezi pret të ketë një nip të vërtetë. Menjëherë e pyeta se çfarë donte të thoshte me këtë”-shkruan burri.

“Ajo tha se ajo thjesht do të thotë se është e qartë se vajza ime nuk është e imja biologjikisht.”Nëna e burrit pohoi se donte një mbesë biologjike të cilën mund t’ua tregonte të gjithëve.

Ky zbulim erdhi si një tronditje për burrin pasi ai nuk e kishte imagjinuar që nëna e tij do të thoshte ndonjëherë diçka të tillë.Ai gjithmonë e ka konsideruar vajzën e tij si të tijën, por nëna e tij kishte mendime të ndryshme.

Ai vendosi të mos e ftonte nënën e tij në dasëm dhe ta shkëpuste atë nga jeta e tij.“I thashë se nuk ishte e mirëpritur në dasmën time dhe të mos shqetësohej për ta parë me vajzën time, sepse ajo nuk do të shihte kurrë ndonjë nga fëmijët e mi,” shkruan ai.Në vend që të shohë keqbërjet e saj në këtë, nëna e burrit është e mërzitur me vendimin e tij.
Ajo është përpjekur të kontaktojë djalin e saj përmes rrjeteve sociale duke e bërë atë të kuptojë se si ndihet.

Të gjithë anëtarët e familjes së tij mendojnë se ai duhet ta dëgjojë atë vetëm një herë.
Edhe pse burri e di se e fejuara e tij është lënduar, ajo ende pretendon se ai mund të bëjë atë që dëshiron me nënën e tij.

Mendimi juaj?

TE TJERA