“Laj gojën kur përmend Erion Braçen”/ Rama nervozohet me gazetarin

Gjatë bisedimit virtual me gazetarët Edi Rama u pyet lidhur me ikjen e të rinjve nga Shqipëria, si dhe i kujtuan edhe statuset që Erion Braçe bë herë pas here.

 

Është fakt që Braçe bën shpesh rolin e opozitarit brenda mazhorancës, por dukshëm kryeministrit nuk i erdhi mirë për pyetjen e drejtuar.

 

A keni ndonjë plan për ikjen e të rinjve?

 

“Si fillim ju duhet të lani gojën kur përmendi, Erion Braçen. Nëse më peysin se çmendokj unë për Shqipërinë sot, nuk ka asnje krahasim me Shqipërinë e para disa viteve, ndërkohë që patjeter, Shqipëria ka nevojë për më shumë punë. Prandaj ne jemi këtu që ta bëjmë, pasi vetëm ne mund ta bëjmë. Pra kur them unë them, ne Partia Socialiste, Erion Braçe e me radhë?”

 

 

TE TJERA