Sherr që në ditën e parë të shkollës, konfliktohen prindërit me drejtoreshën, ndërhyn Policia, ja arsyeja

Një sherr ka ndodhur në ditën e parë të mësimit në shkollën “Kongresi i Lushnjës”.

Sipas burimeve, policia e shtetit ka ndërhyrë për të shuar një konflikt në shkollën “Kongresi i Lushnjës” midis disa prindërve dhe drejtoreshës së shkollës si shkak i ngarkesës dhe ndërrimit të orareve të mësimdhënies.

Mësohet se ka nisur si një debat çështja e orarit, më pas ka kaluar në përplasje të fortë mes palëve. Policia ka ndërhyrë duke shuar zërin dhe larguar prindërit.

TE TJERA