Mërkuri hyn në retrogradë, këto shenja të Horoskopit do ta kenë punën ‘pisk’

Astrologjia sjell lajme të këqija për disa nga shenjat e Horoskopit, kjo për shkak të kthimit Mërkurit në rertrogradë.

 

Çfarë do të thotë kjo?

 

Të gjithë të apasionuarit pas Horoskopit ose ata që besojnë shumë tek yjësia e dinë që sa herë që Mërkuri hyn në retrogradë gjërat nuk shkojnë shumë mirë, pasi lindin keqkuptime dhe tensione të mëdha.

 

Këtë herë hyrja e Mërkurit në retrogradë do të nisë më 9 shtator dhe do të zgjasë deri më datë dy tetor.

 

Kush janë shenjat që preken nga kjo lëvizje?

 

 

Dashi

Kjo retrograde prek kryesisht shtëpinë tuaj dhe partneritetit, që do të thotë se mund të përjetoni vështirësi në marrëdhënien tuaj ose probleme komunikimi me miqtë dhe kolegët më të afërt. Mosmarrëveshjet e vjetra me partnerin tuaj mund të rishfaqen, ose partnerët e vjetër romantikë mund të rimarrin një vend në jetën tuaj. Duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm me marrjen e vendimeve impulsive ose me reagimet tuaja të tepruara, veçanërisht rreth datës 18 shtator, pasi kjo është dita kur kundërshtimi i Mërkurit ndaj Jupiterit arrin kulmin. Ndërsa Jupiteri shpesh sjell optimizëm dhe fat, ky aspekt i tensionuar mund të përforcojë efektet e retrogradit dhe t’i bëjë keqkuptimet të duken më të mëdha se sa janë në të vërtetë.

 

 

Virgjëresha

Është e sigurt që do ta ndjeni intensitetin e Mërkurit retrogradë, ecuria e të cilit do të fillojë në mes të moshës së Virgjëresha-ve. Por kjo do të jetë veçanërisht e vërtetë kur planeti juaj sundues, Mërkuri, të kthehet në shenjën tuaj më 23 shtator. Gjysma e parë e “shëtitjes” hënore të Mërkurit do të ndikojë në sektorin financiar të grafikut tuaj, gjë që mund të shkaktojë konfuzion në transaksionet e parave ose t’ju joshë në marrëveshje që janë shumë të mira për të qenë të vërteta. Për më tepër, dinamika e marrëdhënieve dhe çështjet e vetëvlerësimit mund të preken rreth 26 shtatorit, kur Mërkuri takon planetin e dashurisë, Venusin, në shenjën tuaj. Jepini vetes pak hapësirë ??për të eksploruar mendimet rreth romancës, identitetit dhe vlerave tuaja dhe sigurohuni që zemra juaj të përputhet me mendjen tuaj.

 

 

Peshorja

Pjesa më e madhe e retrogradit të ardhshëm të Mërkurit do të ndodhë në shenjën tuaj, kështu që përgatituni për shitje dhe presion shtesë në frontin personal. Jeni duke u marrë me çështje imazhi dhe shprehjeje dhe tani është një moment i mirë për të rishikuar se si e prezantoni veten para të tjerëve. Edhe pse gjërat mund të bëhen mjaft konfuze, prisni një moment “qartësie” kur Mërkuri të takohet me Diellin në Peshore më 23 shtator – ditën kur fillon edhe ditëlindja juaj. Kjo do të jetë një pikë e ndritshme, e cila mund t’i zhvendosë mendimet tuaja në veten tuaj më të thellë. Edhe nëse mesazhet që po merrni për një temë shqetësuese janë konfuze, merrni kohë, jini vetëm dhe dëgjoni zemrën tuaj.

TE TJERA