Avioni bën ulje të detyruar në Selanik, ja çfarë u bëri 22-vjeçari pasagjerëve dhe ekuipazhit

Një pasagjer 22-vjeçar në një fluturim nga Londra për në Pafos ka shkaktuar shqetësim në një avion,

i cili ka bërë ulje emergjente në aeroportin “Macedonia”, në Selanik, sipas mediave greke.

Sipas Policisë, 22-vjeçari u arrestua pasi u bërtiste pasagjerëve dhe ekuipazhit, duke ndërhyrë rrezikshëm në qarkullim, duke prishur rendin dhe duke shkelur urdhrat e kapitenit të avionit.

TE TJERA