Rama dhe Irfani hanin e pinin tek “Prestige Resort”! Çfarë pazaresh u prishën?

Edi Rama ka urdhëruar sot prishjen e një pjese të resortit “Prestige” në Golem, në pronësi të pronarit të medias News24. Duket se ky urdhër ka ardhur, pasi mes Irfan Hysenbelliut dhe Ramës u prishën pazaret e qokave dhe kjo u vërejt disa muaj më parë.

 

Duket qartë që ky aksion i IKMT ka ardhur si sulm i qeverisë, pasi më herët, Rama ka drekuar dhe e ka vizituar shpesh këtë resort dhe nuk i ka rënë në sy ndonjë paligjshmëri, edhe pse mund të ketë shumë.

 

Rama ka drekuar në këtë resort me mikun e tij të ngushtë, Behgjet Pacollin, që merr goxha tendera nga qeveria shqiptare dhe me ish-zv/kryeministrin Arben Ahmetaj.

 

Në tavolinë shihet edhe Irfani, që dikur kënaqej me qokat që i bënte qeverisë Rama, ndërsa sot ka ndryshuar linjën redaksinoale pas prishjeve të pazareve.

TE TJERA