Dhëndri nuk shfaqet dhe dërgon të dashurën për t’i thënë gruas që ka zgjedhur tjetër

Martesa përfundon keq, dhëndri nuk shfaqet dhe në vend që të paraqitet vet për ru martuar dërgon të dashurën për t’i thënë që ai ka zgjedhur tjetrën.

 

Dhëndri nuk paraqitet në dasmë dhe dërgon të dashurën për t’i thënë nuses se ai ka zgjedhur atë tjetrën.

 

Kjo është ajo që shihet në një video të publikuar në TikTok. Në video mund të dëgjoni britmat dhe të ftuarit që filmojnë atë që po ndodh.

 

Videoja tashmë ka afro 100,000 shikime në Tiktok. Ngjarja sipas titrave në video ka ndodhur në Calabri.

 

Nusja bërte me të madhe në dialektin e saj dhe familjarët i shkojne nga pas për ta qetësuar ose për ta ruajtur.

 

“Burri nuk paraqitet por paraqitet e dashura e tij”, shkruhet me titra në video. Komentet thumbuese nuk mungojnë.

 

TE TJERA