“S’të pyesim ty ne, ik po deshe!” Në Ksamil nuk kanë zënë mend, plazhi bosh, por për çadrën duhet “mik”: Punonjësi i thotë pushuesit të ikë

Çudirat nuk kanë të mbaruar në plazhet e jugut, ndërsa duket se pronarët nuk kanë zënë mend edhe pse pjesa më e madhe e bregut është bosh.

 

Krahas faturave të çmendura, pasigurisë dhe infrastrukturës së dobët, atyre pushuesve që kanë zgjedhur të qendrojnë në Shqipëri u duhet të përballen edhe me mungesën e plotë të profesionalizmit dhe arrogacën edhe të punononjësit më të thjesht të njësive akomoduese.

 

Çudia më e fundit vjen nga Ksamili, ku përveç faktit se duhet të kesh “mik” apo të japësh baksish për të zënë çadrat e rreshtit të parë dhe të dytë (edhe pse mund të jenë bosh), vjen dikush dhe të thotë “po deshe rri, po s’deshe ik”.

 

Një qytetar ka postuar sëfundmi në rrjetet sociale eksperiencën e tij të keqe në plazhin “Mango” në Ksamil, ku jo vetëm që nuk dhanë asnjë shpjegim se ku të rrinte, por në fund, të bezdisur nga pyetjet e pushuesit i thanë edhe “ik po deshe”.

 

TE TJERA