Ec e bëj pushime në Shqipëri, pronarit i ikën mendja dhe tenton të godasë me thìkē klientin e tij

Turizëm apo stres, ankth, frikë… Nëse fjala pushime të bën të mendosh relaks, kënaqësi, qetësi, shplodhje, kur shkon në jugun tonë, t’i harrosh këto gjëra.

 

Një zënkë ka ndodhur sot në Sarandë mes pronarit të një lokali dhe turisti. Siç raportohet paraprakisht, pronari i restorantit ka përzënë klientët nga lokali dhe më pas ka nxjerrë thi kën dhe ka goditur njërin prej tyre.

 

Nuk dihen ende se çfarë ka ndodhur në këtë ambient që ka çuar në përdorimin e mjetit prerës, por sic duket edhe nga video e postuar në JOQ, njerëzit aty rreth e rroturll janë trembur dhe janë larguar direkt.

 

Të mendosh që kishte dhe fëmijë të vegjël aty pranë, por kjo nu e pengonte pronarin të bërtiste dhe të vraponte si një i lajthitur.

 

Cila do që të jetë arsyeja, cili do të jetë shkaku, sjellja e këtij pronari është e pajustifikueshme dhe e patolerueshme.

 

Ende nuk ka një njoftim zyrtar nga policia për ngjarjen në fjalë apo identitetet e personave të përfshirë. Ngaqë është e diel sot dhe e bëjnë pushim dhe policët e shtetit…

TE TJERA