“Një periudhë e dhimbshme dhe e trishtueshme”, Amarda Toska flet për momentin e vështirë në jetën e saj

E ftuar në një intervistë, Amarda Toska zbuloi një moment të vëshitë që ajo dhe Ermali kanë pasur me vajzën e tyre.

 

Ami tregoi se ajo ka qenë një periudhë shumë e trishtueshme për të.

 

“Momenti më i vështirë për të ka qenë me vajzën. Sapo bëri 1 vjeç ajo pati një djegie pa dashje.

 

Unë erdha dhe e pashë në atë gjendje dhe ato ditë që kam kaluar momentet më të vështira deri më tani. Ka qenë një periudhë goxha e dhimbshme dhe e trishtueshme”- tha Ami.

TE TJERA