Sulm kibernetik? Shtyhen fluturimet në Aeroportin e Rinasit, pilotët nuk lidhen dot me kullën e kontrollit

Probleme me trafikun ajror në aeroportin e Rinasit.

 

Dyshohet se shak i kësaj të jetë bërë për një sulm kibernetik.

 

Burime bëjnë të ditur se pilotët e avionëve kanë vështirësi në komunikimin e tyre me kullën e kontrollit.

 

Prej më shumë se një ore disa fluturime në aeroportin e Rinasit, janë pezulluar ndëkohë disa të tjera janë shtyrë. Sipas informacione 4 fluturime janë shtyrë siç e tregojnë dhe tabelat.

 

Dyshohet se shkak i kësaj të jetë bërë për një sulm kibernetik. Burime bëjnë të ditur se pilotët e avionëve kanë vështirësi në komunikimin e tyre me kullën e kontrollit.

TE TJERA