Plehrat mbulojnë liqenin e bukur të Komanit, shokohen turistët

Prej kohësh, JOQ ALBANIA ka publikuar ndotjen masive që i është bërë liqenit të Komanit dhe ka kërkuar ndërhyrjen urgjente të institucioneve, mirëpo, duket se askush nuk po reagon.

Siç shihet nga pamjet e mëposhtme, liqeni është i mbushur me shishe, letra, kanoçe dhe çfarëdo lloj papastërtie tjetër.

Liqeni ka një bukuri mahnitëse, por është lënë në harresë. Përmes këtij liqeni mund të vizitohet Valbona e bukur dhe lumi i Shalës.

Çdo diitë ka turistë në këtë zonë dhe është totalisht e turpshme se si ky liqen po lihet në këtë gjendje.

TE TJERA