Mësuesja shqiptare nxjerr para klasës 4 nxënësit dhe ‘i merr’ me shpulla (video)

Një video, e regjistruar në një shkollë në Saraj të Shkupit tregon një mësuese e cila ka rreshtuar 4 nxënës dhe i godet ata me shuplaka.

 

Videoja është regjistruar nga nxënës të tjerë, që duket se nuk ishin dënuar si djemtë që po “hanin ndonjë të nxehtë”.

 

Nuk dihet koha kur është bërë kjo video, por burime për JOQ ALBANIA bëjnë me dije vetëm vendin ku ka ndodhur.

 

TE TJERA