Qytetarja skandalizohet nga djathi i mykur: E bleva tek …

Që ushqimet, të cilat po shiten në supermarkete nuk po kontrollohen fare nga AKU me në krye Jeta Dedën, tashmë ky është një fakt, pasi çdo ditë në redaksinë e JOQ ALBANIA mbërrijnë raste, ku shihen qartë produkte të skaduara, të mykura dhe të kalbura.

Së fundmi një qyettare ka denoncuar KMY-në në Yzberisht, ku ka blerë djath të mykur.

Kur ka mbërritur në shtëpi, ajo ka parë që djathi ishte i mykur në pjesën e sipërme. Kjo nuk është hera e parë që JOQ ALBANIA denoncon ushqimet e prishura dhe KMY është një nga ato biznese që duket se nuk i kushton rëndësi aspak cilësisë.

Qytetarja shkruan:

Shiko si me erdhi djathi komplet i mykur e mora tek KMY yzberisht.

 

 

 

TE TJERA