(Foto) Edhe vajzat 20 vjeçe e kanë zili për format, Eli Fara mahnit me pamjet e fundit

Eli nuk njihet vetëm për zërin dhe muzikën, ajo njihet edhe për bukurinë e jashtme, ku duket shumë e re edhe në ditët e sotme, pavarsisht moshës së saj.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ka shpërndarë dy imazhe bardh e zi, të realizara nga fotografi i njohur Fadil Berisha.

TE TJERA