Tmerr në avionin me shqiptarë/ Pasagjerët mbesin pa oksigjen dhe detyrohen të…

Një grup udhëtarësh nga Kosova për në Gjermani kanë përjetuar panik në avionin e linjës Prishtinë-Shtutgart.

Gjatë fluturimit të aeroplanit, siç i kanë thënë Frontonline disa udhëtarë, ata kanë mbetur pa oksigjen.

Shkak u bë një defekt teknik i avionit. Andaj edhe u bë urgjent aterimi i tij në tokë.

Në aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë e konfirmuan vetëm anulimin e fluturimit, nuk treguan shkaqet.

“Fluturimi per Stutgart ka pasur vonese dhe me pas eshte anuluar nga kompania ajrore GP Aviation”, thanë nga aeroporti për mediat.

Ndërprerja në gjysmë e fluturimit konfirmohet edhe në uebfaqen flightradar24.com, ku shihet se aeroplani ka qëndruar vetëm pak minuta në qiell dhe është ulur prapë.

Avioni është i kompanisë zvicerane, GP AVIATION.

TE TJERA