Shkoi për darkë në restorant per të ngren, kur vjen fatura mbetet i shokuar…

Tani duhet të kesh kujdes kudo që shkon. Ka restorante që përfshijnë shërbime ekstra si shërbimi i kamariarit, muzika live, ambienti relaksues etj.

 

Në Durrës një qytetar ankohet se shkoi të darkonte dhe në faturë i ka ardhur edhe shërbimi për muzikën live.

 

Ai pretendon se nuk yri për muzikë, por për të ngrënë. Megjithatë në fund ka paguar edhe muzikën.

 

Ai e ka shpërndarë faturën në rrjetet sociale.

 

TE TJERA

spot_img