Revoltohet Artan Hoxha dhe del me mesazhin e fortë: “Ku ta keni…”

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të naftës.

 

Hoxha ka dhënë një mesazh të fortë, teksa duket që e shqetëson fakti që nuk ka asnjë reagim për rritjen e çmimit të karburantit.

 

“Kur nuk ja bejme “naften”, naftes, kot qahemi pse na bejne “naften”.. Ate “naften” ku ta keni dhe pak e keni!”, shkruan Hoxha.

TE TJERA

spot_img