Shenjat që sipas specialistëve tregojnë inteligjencë të jashtëzakonshme

Shkencëtarët mendojnë se disa tipre personale dhe aftësi që nga shoqëria cilësohen si të meta,janë në fakt tregues të nivelit të lartë të aktivitetit në trurin e njeriut.

Ju tregojmë disa sjellje që tregojnë se keni inteligjencë superiore nga pjesa tjetër:

1. Ju ndodh shpesh që të shqetësoheni për gjërat të vogla e të parëndësishme

2. Ju pëlqen të bëni humor dhe shaka me njerëzit.

3. Jeni shumë tip kurioz për gjithçka ju rrethon.

4. Impresionoheni shumë shpejt ose shpërqendroheni shumë shpejt .

5. Ju pëlqen të ecni shumë.

6. Keni një vetëkontroll për tu psur zili.

7. Ju zë gjumi gjatë ditës herë pas here.

TE TJERA

spot_img