Doktori befason gazetaren në emision direkt: Pse nuk bëhesh ti presidente? Reagimi i saj…

Halim Kosova, i propozuar nga opozita si kandidat për President, foli në emisionin Kjo Javë në News24 me gazetaren Nisida Tufa rreth kësaj çështje, por edhe për projektet e tij profesionale.

 

Por një moment gjatë intervistës dhe pyetjeve të drejtuara për figurën e re të Presidentit, Kosova ka surprizuar gazetaren Nisida Tufa, duke u shprehur se do të donte ta shihte në pozicionin e Presidentes.

 

Pyetja: Ju doktor keni një dobësi për zonjat duke qenë se i tillë është orientua profesioni juaj. Pse jo një presidente zonjë do të ishte më mirë këtë herë?

 

Halim Kosova: Absolutisht më mirë, të ishe ti do të isha dakord. Gazetarja: Jo jo, preferoj të rri në pozicion që kam. Faleminderit, përtej shakasë.

 

Halim Kosova: Unë e kam me të vërtetë, ti nuk e di. Nisida e kaloi me një buzëqeshje këtë moment që e vrui paksa në siklet, pavarësisht dëshirës së mirë të doktorit.

 

Kujtojmë se cështja e presidentit në Shqipëri ka futur në “hall” shqiptarët që nuk dinë ende kush do jetë Presidenti i tyre i ardhshëm, i cili në fakt është thjesht “kukull”, pasi nuk ka asnjë pushtet.

 

 

 

TE TJERA