Imzot Angelo Massafra në një profil që se keni parë kurrë…

Imzot Angelo Massafra prej vitesh jeton ne qytetin tone si Arqipeshkev i Shkodrës.

Daljet e tij publike, mediatike apo ne rrjetet sociale duke predikuar fenë dhe dashurinë ndaj Zotit. Por Arqipeshekvi ka një anë artistike që pak kush mund ta njohë.

Ne një video të postuar në rrjetet sociale nga Luigj Mila, Massafra shihet duke i renë baterisë.

 

Kjo është një fakt shume interesant për figurën dhe peshën e tij qe ka tek besimtaret e krishterë jo vetëm të Shkodrës por mbare vendit tonë. Një detaj i bukur apo jo…

 

Për me tepër ndiqni videon:

 

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img