“Hajdeni se më mbyti”, djali tenton t’i marrë jetën babait! Policia bën …

Kemi dëgjuar lajme nga më të ndryshmet dhe më të pazakontit në Shqipëri, por ky që do lexoni më poshtë të lë pa fjalë, nuk arrin dot të kutposh si mundet dikush të arrijë deri në këtë pikë.

 

Një ngjarje përtej kufijëve njerëzorë është parandaluar në Lushnje, ku një 25-vjeçar ka tentuar t’i marrë jetën babait të tij përmes një hanxhari.Ka qenë babai i të riut, shtetasi A. Q., 56 vjeç, i cili ka kërkuar ndihmën e Policisë, pasi i biri me hanxhar në dorë ishte duke i vënë jetën në pikëpytje.

Në sallën operative të Komisariatit të Policisë Lushnjë ka ardhur një telefonatë nga shtetasi A. Q., 56 vjeç, i cili ka kërkuar ndihmën e Policisë, pasi i biri kishte humbur logjikën dhe nuk pyeste më.Policia ka shkuar menjëherë në fshatin Krutje, ku është bërë e mundur kapja dhe neutralizimi në kohë e autorit, i cili iu tha forcave të policisë që do t’u kundërvihe atyre në rast se ata do ndërhynin.

 

Forcat e Policisë kanë ndërhyrë dhe e kanë neutralizuar me suksës 25-vjecarin, më pas është vazhduar me kryerjen e procedurave të tjera të nevojshme në raste të tilla.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img