Keto jane 10 emrat per femije qe kane kuptim te keq dhe po merzisin shume prinder

Zgjedhja e një emri për fëmijën tuaj është një nga vendimet e para që do të merrni ndonjëherë si prind – dhe le të jemi të sinqertë, është padyshim një nga më të rëndësishmet dhe emri duhet te kete nje kuptim te bukur.

 

Pra, duke pasur parasysh këtë, përdoruesit e nje forumi kanë ndarë 10 emrat e tyre kryesorë “më të këqij” të foshnjave – dhe rezultatet kanë mërzitur seriozisht disa prindër.

 

Top 10 emrat ‘më të këqij’ të foshnjave te perzgjedhur nga forumi i nenave.

 

Mia – “do të thotë të mungosh në veprim”

 

Cameron – sepse është gjithashtu një mbiemër

 

Claudia – do të thotë “i çalë” në latinisht

 

 

Fanny – kuptim i vrazhdë i dyfishtë

 

Lana – e asaj që shkruan mbrapsht

 

Alexa – për shkak të lidhjes me Amazon

 

Flora – bën një nënë ‘të mendojë për bakteret’

 

Luna – pretendon se është ’emër kafshësh shtëpiake’

 

Mercedes – ‘tingëllon si një makinë’

 

Graham – tingëllon si ‘proshutë gri’

 

Vendosini femijeve tuaj emra me kuptim te bukur dhe jo emra pa paktim apo me kuptim te keq.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img