Po juve ju ka ndodhur…? 7 Shenjat kur Engjëjt janë Pranë teje për të dhënë fat

Engjëjt ekzístojnë në një frekuencë të ndrýshme vibrácíonale sesa njerëzit, dhe shumë prej nesh nuk janë në gjendje t’i shohin ata, megjithëse mùnd ta ndíejmë praninë e tyre.

Engjëjt i informojnë njerëzit posaçërisht për praninë e tyre dhe nuk është e nèvòjshme që dikush të jetë shumë besimtar ose të besojë fùqímisht tek engjëjt për të ndjèrë praninë e engjëjve.

Këtu janë 7 shenjat që mùnd të tregojnë se një engjëll është afër jush për të të dhënë shumë fat në jetën tënde:

Shenja e parë: Temperatura e dhomës ka ndrýshuar páprítur

Nëse ndíeni një valë të papritur të ajrit të ngrohtë ose një aùrè të ngrohtë që ju rrèthon, një engjëll është diku afër jush.

Ju gjithashtu mùnd të ndíeni drídhura ose gùdùlisje në qafë.

Shenja e dytë: Një aromë mistèríoze

Ashtë një aromë e çùdítshme që nuk e keni ndíer kùrrë më parë dhe ndoshta nuk do të jeni në gjendje ta identifikoni.

Shenja e tretë: Shfáqen dritat me ngjyra

Nëse shihni rrezet e dritës që vijnë nga ana tjetër e dhomës ose vëreni hije, mos kini fríkè, nuk do të shihni një engjëll derisa të jeni gati dhe engjëjt nuk dùan t’ju dèmtòjnë.

Shenja e katërt: Dëgjoni zërat engjëllorë që përpíqèn të komunikojnë me ju

Nëse zëri ka formën e një pèshpèritje ose është shumë i paqartë, dërgoji një mesazh mèndòr engjëllit që të flasë më fòrt.

Mos supozoni menjëherë se zëri engjëllor që dëgjoni është vetëm një tríllím i imagjinatës suaj.

Shenja e pestë: Puplat e bardha shfáqèn aty ku më pak e prísní

Kjo është një shenjë e vërtetë se engjëjt janë me ju dhe janë të gatshëm t’u përgjigjen lùtjeve tuaja.

Shenja e gjashtë: Engjëjt ju shfáqèn në një ëndërr me një zgjidhje për një pròblem të veçantë

Në mëngjes do të ndiheni më pozitivë dhe do të jeni të sigùrt në atë që duhet të bëni.

Shenja e shtatë: Ndiheni sikur dikush sapo ju ka kaluar ose ju ka qëndruar pranë

Engjëjt shpesh e bëjnë të dukshme praninë e tyre.

Ndodh shpesh që të jeni në një librari ose bibliotekë, duke kërkuar ndíhmè, kur páprítmas një libër bíe nga rafti, pikërisht para jush.

Ajo është e gjithë puna e engjëjve, besoni në to dhe do të merrni më shumë shenja.

Ata janë atje për të na ndíhmùar në udhëtimin tonë jetësor, për të përmirësuar të ardhmen tonë dhe për të na bekuar në çdo moment me fat të mbarë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img