Zbulohet një vatër e re e gripit të shpendëve! Kush është kompania me pula të infektuara?!

Ministria e Bujqësisë ka njoftuar përhapjen e gripit të shpendëve në një vatër të re infektimi në fshatin Aliban të Vlorës.

“Në 24 orët e fundit kemi një rast të ri të konfirmuar; Kemi një vatër të re infeksioni në Qarkun Vlorë; Nuk kemi asnjë stabiliment me drejtim prodhim për mish të infektuar”, shkruhet në komunikatën e ministrisë.

Kush stabiliment i rritjes dhe mbarështimit të pulave në Vlorë të jetë infektuar? Pse ministria nuk i bën publike emrat e kompanive në emër të sigurisë publike dhe transparencës për konsumatorin?!

Ndërgjegjësimi vetjak për mos-konsumin e nënprodukteve të shpendëve i takon konsuatorit dhe jo qeverisë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img