Lajmi mire/Cmimi i naftës do te jete 217 lekë deri ne date 15 mars,E marta do te sjell ndryshimin

Miratohet cmimi i karburantene nga Keshilli i Ministrave.Protesta e ketyre diteve dha dhe frytet e saj te mira dhe shprsoj qe shqiptaret te protestojne per jeten e tyre dhe per te dite me te mira.

 

Bordi vendosi qe cmimi i shitjes me pakicë të nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 për periudhën 12 mars-15 mars 2022, të jetë 217 lekë/litri.

 

Ndersa cmimi i shitjes me pakicë të nënproduktit benzinë e standardit SSH EN 228 për periudhën 12 mars-15 mars 2022, të jetë 217 lekë/litri.

 

Por pritet qe cmimet te levizin ne baz te burses dhe diten e marte pritet qe keto shifra te rishikohen te ulen apo te ngrihen.

 

Ndersa diten e sotme tabelat e naftes shënojnë 217 lekë/litri.

 

Shpresojme dite me te mira per shqiptaret.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img