“Rrogën e kam 425 euro, fatura e dritave më erdhi 385 euro, më duhet mendimi juaj, çfarë të bëj”

Kosova po vazhdon të vuajë krizën energjitike, dhe pasojat më të rënda po i vuajnë qytetarët,

ku faturat e energjisë ka raste që kalojnë rrogën e shumë prej tyre. Me qindra janë rastet ku qytetarët po shprehën të revoltuar me këtë situatë që po vazhdon prej më shumë se 3 muajsh.

Mesazhi i qytetarit:

“Rrogën e kam 425 euro, fatura më erdhi 385 euro, so të ja bëj, më duhet një mendim i juaji”, shkruan qytetari digjital‼️‼️

Fatura e fundit 385€

3075kw A1

947kw A2 Rekorde per nje familje?

TE TJERA