Tmerrohen nxënësit/ Bie tavani gjatë mësimit në shkollën shqiptare (Video)

Tavani i nja klase ka rënë në shkollën e mesme profesionale “Adem Gllavica” në Lipjan të Kosovës.

 

Në disa video shihen që pjesë të tavanit kanë rënë në tokë dhe disa në bankat e nxënësve.

 

Shikoni pamjet:

 

 

 

 

TE TJERA

spot_img