HYRJELAJMEAKTUALITETDalin emrat dhe pagat, mbi 300 mijë euro rroga në vit për...

Dalin emrat dhe pagat, mbi 300 mijë euro rroga në vit për 25 “ndihmësat e kryeministrit” Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka zyrtarisht 25 ndihmësa. Kështu rezulton nga tabela e pagave për muajin janar të 2021 e publikuar pak ditë më parë.

Bëhet fjalë për 25 të punësuar si “Ndihmës i Kryeministrit”, teksa pagat variojnë nga 885 mijë lekë të vjetra (vetëm një person) deri në 172,200.000, një total prej mbi 300 mijë euro në vit për 25 persona.

Nuk dihet nëse këta ndihmësa janë në rolin e këshilltarit apo ndihmës gjatë aktiviteteve të kryeministrit. Teksa janë të tjerë persona në rolin e këshilltarit të kryeministrit, konkretisht 5 të tillë.

Emrat e ndihmësave të kryeministrit

Anxhela Lita

Mitea Gegushi

Enio Ohri

Alkida Thana

Ina Kuka

Andi Mazi

Jona Dundo

Drilona Deliu

Florian Spahiu

Oljan Kanushi

Besmir Gjokuta

Ardit Drenova

Aida Hasmeta

Kjara Adhami

Ina Memishahi

Silda Çepe

Keisi Seferi

Denada Marko

Marsel Preçi

Klevis Gjoni

Jeta Deda

Renald Koka

Megi Thaçi

Viola Dona

Skënder Duka/balkanweb

TE TJERA

spot_img