HYRJELAJMESHOWBIZBig Mama shpërthen kundër Antonelës: Pise femër, legene! Largohet nga Big Brother

Big Mama shpërthen kundër Antonelës: Pise femër, legene! Largohet nga Big Brother

Debati që kishte nisur për një temë si bërja e dhuratave për njeri tjetrin për vitin e ri , degj neroi sonte live në Big Brother mes Big Mamës dhe Antonelës.

E gjitha nisi kur Antonela i tha Big Mamës se e ka sharë serbisht.

Aty Big Mama shpertheu në ofendime të rënda.

Debati” Antonela: Jeni si ujqër ju përballoj të gjithëve

Iliri: Ti zë emrat e të gjithqëve në gojë

Antonela: Unë nuk e kisha fare me Big Mamën, po diskutoja me Sarën, ti më ke sharë në serbisht, ke folur ulët

Big Mama: Unë me dash të shaj, të shaj shqip jo serbisht, mos fol se nuk kam të sh arë serbisht, turp të vij se je më e ulët , je l egene, pise , ti je 17 fytyreshe, je idiotja me e madhe që e degjenerume, të kap prej flokësh e çoj jashtë

Antonela: Unë asnjëherë s’kam ofenduar

Big Mama: Ti je intrigante pise, ti ëndërron të bëhesh si unë. Kjo do më cojë mua, pise femër . Unë dua të dal. Më nxirrni tani!

Big Mama: Ajo do të më degjenerojë ajo të më ulë para shqiptarëve dhe të më thotë se e kam sh a rë serbisht. A është reality show? Epo ky është fjalori im.

Ti Arbana a shan ndonjëherë… E shaj para miliona shqiptarëve shqip dhe nuk ma ndjen. Unë do dal sonte! Unë ku pë shty nuk lë pij. Me atë idiote nuk rri më.

TE TJERA

spot_img