HYRJELAJMESHOWBIZDegradon Debati Mes Ilirit Dhe Antonelës: Ne Përdorim Gjuhën, Nuk Hapim Këmbët...

Degradon Debati Mes Ilirit Dhe Antonelës: Ne Përdorim Gjuhën, Nuk Hapim Këmbët Si Ti

Antonela nuk po e keperdin dot faktin se Iliri e shikon si nje banore qe nuk meriton te jete pjese e kastit dhe ka perdorur terma jo fort te kendshme rreth tij.

Iliri: Nuk kanë çfarë bëjnë dhe kthehen te e njëjta temë. Gjιthsesi unë kam thënë mendimin tim, që këtu prisja njerëz artistë, që unë mund të mësoja dicka nga ata. Këtu nuk mësoj asgjë tjetër përveç llafeve.

Antonela: Nëse nuk të pëlqejmë mund të dalësh. Ti i kërkove falje vetëm Sarës jo mua dhe Einxhel.

Iliri: Jo unë do rri edhe shumë gjatë. Ty të thashë je deri diku kot se “Për’puthen” për 10 muaj të ka sjellë këtu. Antonela: Si ty “Amici”. Iliri: Nuk është e vërtetë. Antonela: Vetëm si Iliri i “Amici” njihesh. E dιmë shumë mιrë.

Iliri: Nuk e njeh ti karrιerën tιme. Antonela: Pastaj ky më tha ti do ishe rivalja ime njësoj si Donaldi, kjo nuk përputhet.

Iliri: Për gjuhën që ke.

Antonela: Ti di me ba gjana të tjera ne përdorim gjuhën, ça të bëjmë. Ne nuk dime te hapim kembet si ti, vec gojen kemi

Për Sarën ai tha se niset nga fakti që ka qenë në Itali dhe atje blogerët kanë përmasa të tjera. Sara i tha se ai që do të mësoj nga të tjerët, si me nivel intelektual vetë nuk i mëson ata dhe nuk hap tema. Ndërsa Einxhel tha se Iliri e ka pëlqyer shumë, se emisionin “Amici” e donte, por Iliri nuk është sjellë mιrë ndaj saj

TE TJERA

spot_img