E kuptueshme pse i ngjiret zëri në fjalime… Del zbuluar dhe rroga e majme e Lulzim Bashës (FOTO)

Në Shqipëri, të dhënat e pagave të mbi 637 mijë qytetarëve të punësuar në sektorin publik dhe atë privat, po qarkullojnë lirisht përmes aplikacionit whatsapp.

Kryetari i PD Lulzim Basha, në bazë të dokumentit që po qarkullon në media dhe rrjetet sociale, paguhet 150,000.00 lekë në muaj.

Prokuroria e Tiranës ka nisur verifikimet në lidhje me publikimin e listës së Tatimeve ku pasqyrohen të dhëna mjaft sensitive për qytetarët, siç janë numri i identifikimit si edhe paga bruto.

Lista, një dokument në formatin “excel” është duke qarkulluar në “Whats App” masivisht edhe përbën një shkelje flagrante të të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img